Office Assistant (32 uur)

  • Operations
  • Enschede, Netherlands

Office Assistant (32 uur)

Job description

Binnen onze internationaal opererende hightech organisatie, zoeken wij voor ons Front-Office team een enthousiaste, gedreven en professionele collega. Door de sterke groei van ons bedrijf, zowel in locaties, collega’s, als in vierkante meters heeft er ook een uitbreiding van de werkzaamheden plaatsgevonden. Ons team van vier medewerkers kan dus wel wat extra handjes gebruiken. Wil jij samenwerken met ambitieuze en spontane collega's en een van de gezichten van ons kantoor zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!


Jouw rol als Office Assistant bij Movella

Het Front-Office team is verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, een deel hiervan bestaat uit gezamenlijke taken, een ander deel uit individuele taken, gebaseerd op de kennis en ervaring van elk teamlid. Ieder dag verdelen we de, dan belangrijke, taken waardoor je werkzaamheden erg afwisselend zijn. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het boeken van zakenreizen, het bestellen van kantoorartikelen en financiële afhandelingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten die ons kantoor komen bezoeken en ondertussen beantwoord je ook de telefoon.

Daarnaast behoren, op regelmatige basis, ook het coördineren van interne en externe bijeenkomsten van collega’s en bezoekers tot de werkzaamheden. Dat betekent dat je niet alleen administratieve taken hebt, maar ook zult moeten meehelpen bij een aantal facilitaire zaken.


Als team is men ook verantwoordelijk voor de algemene uitstraling van ons pand, zowel aan de binnen-, als aan de buitenkant. Dus oog voor details is belangrijk, ook op dit vlak.

Op ons kantoor in Enschede vind je een grote verscheidenheid aan collega’s, qua nationaliteit, opleiding en werkervaring. Waardoor het belangrijk is dat je een open visie hebt wat betreft collega’s en hun achtergronden.


Van iemand in een deze rol verwachten wij dat je na een inwerkperiode, alle ins-, en outs van het bedrijf kent en daardoor de meeste vragen zelfstandig weet te beantwoorden. Mocht dat niet het geval zijn, dan weet je de juiste antwoorden te vinden en kun je zelfstandig op de juiste manier zaken afhandelen.

In deze functie werk je als onderdeel van het Front-Office team op onze vestiging in Enschede, waar het teamgevoel en verantwoordelijkheid zeer belangrijk zijn!

Requirements

Je bent een enthousiaste regelneef; je werkt zeer zelfstandig en ziet en neemt initiatief voor wat betreft werkzaamheden op kantoor. Je bent klantgericht en een goede multi-tasker. Je hebt HBO werk-, en denkniveau met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol. Bovendien is een goede kennis van het Nederlands en de Engelse taal noodzakelijk.


Je bent 32 uur per week inzetbaar.


Werken bij Movella

Movella biedt een positie in een innovatief, ambitieus en internationaal bedrijf. Ons team kan worden gekenmerkt als spontaan en gedreven, met een passie voor technologie in een multiculturele en multidisciplinaire omgeving. De informele cultuur zorgt voor persoonlijke input, groei en ontwikkeling.