Skip to content

Applicatie Software Engineer

Enschede, Overijssel, NetherlandsEngineering

Job description

Ben jij een software engineer met een passie voor het creëren van gebruiksvriendelijke software applicaties en apps? Ben je geïnteresseerd om te werken voor een groeiend en innovatief hightech bedrijf waar passie en plezier onderdeel zijn van de kernwaarden? Als dat het geval is, is Movella de perfecte match voor jou!


Wie is Movella


Movella is een toonaangevende full-stack leverancier van sensoren, software en analytische oplossingen die de digitale transformatie van beweging mogelijk maken op het gebied van entertainment, gezondheid & sport en automatisering & mobiliteit. Onze produkten stellen onze klanten in staat om meerwaarde te halen uit beweging door deze om te zetten in bruikbare inzichten. Door samen te werken met toonaangevende merken zoals Electronic Arts, EPIC Games, 20th Century Studios, Netflix, Toyota, Siemens en meer dan 500 sportorganisaties, creëert Movella uitzonderlijke resultaten die de mensheid vooruit helpen. Bezoek www.movella.com voor meer informatie.


Bekijk hieronder enkele projecten van klanten om Movella technologie in actie te zien: 


Jouw rol als Applicatie Software Engineer bij Movella

Als Applicatie Software Engineer bij Movella werk je aan software die de bewegingsdata van onze sensoren verzamelt, verwerkt en presenteert in desktop applicaties. Daarnaast werken we ook aan apps voor iPhone en Android en streamen we data naar game engines zoals Unreal of Unity. Binnen Movella werken wij aan alle lagen van het product, van de aansturing van de sensoren tot het tonen van het eindresultaat op beeld. 


Je komt te werken in een agile/scrum team verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe software toepassingen en het onderhouden van de bestaande software applicaties. Je werkt nauw samen met embedded software engineers en hardware engineers in andere teams om een soepele produktontwikkeling te garanderen.

Job requirements

Wij zijn op zoek naar software engineers die verder kijken dan code alleen. Je moet ook interesse hebben om mee te denken met onze productmanagers om gezamenlijk tot een zo goed mogelijk product voor onze klanten te komen. Je moet de passie hebben om op technisch vlak met de best mogelijke oplossing te willen komen die voldoet aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en onderhoud. De kern van onze software is ontwikkeld in C++ dus ervaring hierin is gewenst. Daarbovenop ontwikkelen we onze desktopapplicaties en apps met behulp van GUI frameworks zoals QT en Flutter. Tevens zijn wij een zeer internationaal bedrijf met als voertaal Engels.


Mocht je jezelf herkennen in een of meerdere aspecten van bovenstaand profiel dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.


Working at Movella

Movella bestaat uit mensen die nieuwsgierig en ondernemend van aard zijn. Je vindt steun op elk niveau, iedere deur staat open en er is samenwerking tussen teams, disciplines en afdelingen. Wij bieden een innovatieve, ambitieuze en internationale omgeving met een aantrekkelijk compensatiepakket. Je krijgt volledige training in onze producten en diensten en krijgt mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Wij waarderen ingenieuze ideeën, ongeacht waar ze vandaan komen. Wij geloven dat uiteenlopende gedachten en achtergronden ons als bedrijf sterker maken. We weten dat we als organisatie de meest positieve impact hebben door samen te werken met mensen uit alle lagen van de bevolking.

or